Cumali Ceber 2 geliyor!


Vine fenomeni Halil Söyletmez Cumali Ceber tiplemesiyle yeniden beyaz perdeye çıkmaya hazırlanıyor. “Cumali Ceber: Allah Seni Alsın” filmiyle yüksek izlenme sayılarına ulaşan Halil Söyletmez Cumali Ceber 2 müjdesini Twitter üzerinden verdi. İşte Cumali Ceber 2 vizyon tarihi!

Cumali Ceber 2 vizyon tarihi açıklandı!

Vine platformuyla ünlenen Halil Söyletmez, oluşturduğu skeçleri YouTube üzerinden yayınlamaya devam ediyor. Bunun yayında sevilen tiplemesi Cumali Ceber ile beyaz perdeye çıkan Halil Söyletmez, tüm eleştirilere rağmen yaptığı gişeyle herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında vizyona giren film ilk üç günde 128.564 kişi tarafından izlenirken vizyonda kaldığı 9 hafta süresinceyse 461 bin seyirciyle buluştu. 5 milyon lira gelir elde edilen Cumali Ceber’in devam filminin müjdesi ise Twitter üzerinden verildi.

Söyletmez’in kendi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı afişle duyurulan ikinci film, 8 Haziran 2018 tarihinde vizyona girecek. Geçtiğimiz yaz aylarının en çok izlenen filmlerinden olan Cumali Ceber, bakalım aynı başarıyı bir kez daha yakalayabilecek mi?


Yorumlar