Kafasını Mikrodalga Fırına Sokup İçine Çimento Döken YouTuber Ölmek Üzereyken Kurtarıldı!


TGFbro adlı YouTube kanalından paylaşılan videoda genç adam kafasını bir mikrodalganın içine soktu ve içini de çimento ile doldurdu. Olay İngiltere’de gerçekleşti. Olay sırasında arkadaşları mikrodalga fırından kurtulmasına yardım etmeye çalışırken, Swingler nefes almakta güçlük çektiğini belirtti.


Swingler, fırının içine kafasını sokmadan evvel nefes almasına yardımcı olacak bir hava borusu hazırladı. Ama kurudukça sertleşen ve alan kaplayan çimento hava akışını engelledi. Hayatta olduğu için şanslı olduğunu kabul etmek gerek.

Arkadaşları 90 dakika uğraştıktan sonra denemekten vazgeçtiler ve acil servisleri aradılar.
Genci mikrodalgadan kurtarmak bir saat sürdü.
O sırada acil servis görevlilerin gerçekten ihtiyaç duyan başkalarına da yardım etmeleri gerektiği de ayrı bir durum elbette. West Midlands İtfaiye Hizmetleri istasyon şefi Simon Woodward durumdan hiç memnun olmadığını açıkça ifade etti.

‘Ekibimiz olayla ilgilenirken, başka olaylara müdahalede bulunamadı. Sürekli insanların sorumsuz davranışları yüzünden meydana gelen bu tarz olaylarla ilgileniyor olsaydık, gerçekten hayat kurtarmamız gereken durumlarla ilgilenemezdik. İnsanlardan başkalarını eğlendirmek için hayatlarını riske atmamalarını istiyorum.’

Ayrıca ambulansın harcadığı zamanın ve verilen hizmetlerin yaklaşık 830 dolara mal olduğunu da ekledi.
Ama Swingler’ın hayatı gerçekten tehlikedeydi, dolayısıyla bu ücretlendirmeyi yapmadılar.

Yorumlar