Wolfteam All Star sonuçlandı




Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam yine bir heyecan dolu bir mücadeleyi daha geride bıraktı. 24 Kasım 2017 tarihinde başlayan All Star oylaması 14 Aralık tarihinde sona erdi. Binlerce Wolfteam tutkunu internet üzerinden oylarını kullandı ve Ustalar / Çaylaklar takımlarının kadrolarını belirledi. Bu dev mücadele 23 Aralık Cumartesi günü saat 20:00’da oynandı.


İlk Harita Çaylaklar takımının!




Mücadele Çaylaklar takımının ilk harita tercihi olan Kışla’da başladı. Henüz ilk harita ve ilk oyun olmasından dolayı her iki takımda mücadeleye kontrollü bir şekilde giriş yaptı. Gereksiz risklerden kaçınan iki ekip dengeli bir oyun ortaya koydu. Oyunun ilerleyen zamanlarında TheBorewn maça ağırlığını koymaya başladı. Takımının skor yükünü üstlenmeye başlayan TheBorewn’in gösterdiği yüksek performans sayesinde Çaylaklar takımı Kışla haritasını kazanarak beş maçlık seride 1-0 öne geçmeyi başardı.



2. maç İstasyon haritasında oynandı. Maç içerisinde 4-0’lık bir seri yakalayan Ustalar takımı kolay pes etmeyeceğinin sinyallerini verdi. Bu sefer de Ustalar takımından JWSK sahneye çıktı ve 2. haritada ipleri eline aldı. Ustalar takımı İSTASYON haritasını kazanarak durumu 1-1’e getirdi.




Maçın 3. Haritası olan İSTASYON’da mücadele başa baş geçti. Sonunda haritanın galibi Çaylaklar takımı olsa da son round’a kadar gelen mücadele izleyicilere heyecan fırtınası yaşattı. Ustalar takımından CombatStaR’ın çabası yeterli olmadı. Çaylaklar, iyi bir takım oyunu sergileyerek İSTASYON haritasını kazanarak durumu seride durumu 2-1’e getirdi.




Saray Haritası Ustalar Takımı İçin Son Şanstı





Bunun bilincinde olan Ustalar takımı varını yoğunu bu haritada ortaya koydu. Bunun yanında psikolojik üstünlüğü elinde tutan Çaylaklar bu avantajı yeterince iyi kullanamadı. 2. maçın yıldızı JWSK yine bu maçta bir kez daha ortaya çıktı. CombatStaR ve SONIC’in de etkili oyunu eklenince Ustalar takımı adına galibiyet kaçınılmaz oldu. Saray haritasında galip gelmeyi başaran Ustalar durumu 2-2’ye getirdi ve maçı son haritaya taşıdı.





Son maç DEPO haritasında oynandı. Maça etkili başlayan taraf Ustalar oldu. Durumu 5-2’ye kadar getiren Ustalar ne yazık ki bu üstünlüğünü devam ettiremedi. Durumu 5-5’e getiren Çaylaklar Wolfteam Türkiye Kupasının yıldızlarından AytekinPAŞA maç boyunca suskunluğunu son haritada bozdu. Son haritayı 9-6 kazanan Çaylaklar, beş maçlık seride durumu 3-2 yaptı ve Wolfteam All Star 2017’yi kazanmayı başardı.





Wolfteam All Star’ı galip tamamlayan Çaylaklar takımını tebrik ediyor, bu keyifli mücadelede yer alan bütün oyunculara teşekkür ediyoruz. Wolfteam’de heyecan bitmeyecek.



Yorumlar