Berkcan Güven aylık ne kadar kazanıyor?




Berkcan Güven ile yapılan bir röportaj sonucunda aylık geliri ortaya çıktı. Ünlü Youtuber özgün ve uzun içerik üretmediği halde aylık kaç para kazandığını çok net bir şekilde açıkladı.


Youtube’da oldukça ünlü olan ve diğer Youtuber’lar gibi özgün içerik konusunda büyük sıkıntılar yaşayan Berkcan Güven’in aylık geliri belli oldu. Burak Güngör’ün Youtube sohbetlerinde bu hafta Berkcan Güven vardı. Youtube’da yeni bir soluk olarak Youtuber evlerini ziyaret eden Güngör, bu hafta Berkcan Güven’in evine konuk oldu.


Oldukça samimi sohbetler geçti ama tahmin edebildiğiniz gibi Güven oldukça somut ve net yanıtlar verdi. Herkesin merak etiği para olayına az sonra gireceğiz ama hakkında merak edilen detaylardan bahsetmek istiyoruz. İlk olarak kendisinin söylemlerinden bahsetmek istiyoruz.


BİLAL HANCI O KİTLEYİ HAK ETMİYOR!



Burak Güngör’ün Youtube’da sevmediğin insan tipi var mı sorusuna cevap olarak vermeyen Güven, Bilal Hancı yaşından dolayı sahip olduğu kitleyi hak etmiyor diyerek şaka yaptı. Bilal Hancı'nın yaşının büyük olmasından dolayı birçok Youtuber kendisine böyle şakalar yapıyor ama sektörde zaten herkes şakalarla ve sosyal deneyler ile gelir elde ediyor.


AYLIK EN AZ 10 BİN LİRA KAZANIYORUM



Berkcan Güven ilk olarak sorulara kaçamak cevaplar verdikten sonra şakayla karışık aylık 2 bin lira kazandığını söyledi. Kendisinin 1 milyondan fazla takipçisi var ve oldukça iyi gelir ettiğini tahmin ediyorduk. Enes Batur’un 5 milyondan fazla abonesi var şuan kendisi film çekiyor, pahalı arabalara biniyor ve kendi evinde yaşıyor. İşte bu yüzden Berkcan Güven’in 2 bin lira kazandığını söyleyerek şaka yapsa da sonradan samimi konuşarak aylık 10 bin lira kazandığını söyledi.


Yorumlar