YouTube abone sayısı arttırmanın 4 temel formülü



Birçok kişinin hobi veya para kazanma durağı olarak video çekip yüklediği bir platform olan YouTube, videolarının nasıl daha çok kitleye hitap etmesi konusunda birkaç formülü uygulamanız gerekecektir. YouTube abone arttırma yolları ve daha etkin kullanmak için, belli başlı kuralları bilmelisiniz. Öncelikle her kişinin ilgisini çekecek kalitede videolar hazırlamak öncelikli şartlardan biridir.


YouTube Video Kanallarından Abone Sayısını Arttıracak 4 Formül




YouTube kanalınız aracılığı ile artan abonelikler, sizi videolar sayesinde para kazanma yöntemlerine itecektir. YouTube abone kazanma yolları ışığında 4 unsur nelerdir?


1- Kendine özgü, doğal video çekimleri, makyaj, bakım, spor ve oyun gibi videoların takipçileri ve izlenme oranları bir hayli yüksektir. Sizler de bu konularda bilgi sahibi ve ilgi alanlarınız içinde yerini alıyorsa, özellikle uzman olduğunuz alanda ilgi çekici videolar yayınlamalısınız. Abone sayısını arttıracak çekiliş kampanyası, hediye gibi cazip promosyonlar ile abone sayısını katlayabilirsiniz.


2- YouTube videolarınıza bağlantılı olarak sosyal medyanın diğer ürünlerini de eş zamanlı olarak kullanmalısınız. Sosyal medya paylaşımlarınızı YouTube videlorınıza yönlendirerek bir diğer kitleyi, abone arttırma maksadı ile yönlendirmiş olacaksınız. Sosyal medya gücünü kullanırken, iyi araştırmalar yaparak, güncel konuları sosyal medyadan incelemelisiniz. Bu konulardan derleme videolar çok ilgi çekici olacaktır.


3- Videoların talep görmesinde bir diğer konu aboneler ile sağlam iletişim kurmalısınız. Örneğin önerilerine cevap verebilir, soru sormalarını isteyebilirsiniz. Mutlaka her durumda cevaplayın ki size güvensinler ve kalıcı abonelik sağlansın. Ayrıca kurduğunuz bağ sayesinde diğer abonelerinde ilgisini çekebilirsiniz. Kanalınıza yorumlar yapan her kullanıcı sizin için önemli olmalıdır.


4- Her zaman kanalınızı güncel tutmalısınız ve bir görev gibi yeni videloar eklemelisiniz. Çünkü aboneler ve sizi takip edecek kişiler yeni videloar isteyeceklerdir. Düzenli ve ilgi çekici videolar ile kanalınızı büyültecek ve abone kitlenizi geliştireceksiniz.



YouTube Videolarının Abone Çekmesi İçin Ne Yapılmalı?




YouTube abone nasıl arttırılır?
Örneğin; seyircilerin videoyu seyrederken, birçok küçük not ve benzeri şeyleri görür ve reklam zannederler. Aslında bu reklam zannedilen bu küçük notlar, izlenme sayısını arttıran önemli kutulardır. Playlist ve videolara bağlantı kurulmasını sağladığı gibi, izleyicilerin sizi takip etmesi ve abone olmalarını sağlayan araçlardır. Bu araçları video üzerinde kullanmak sizin için artı bir özelliktir. Ayrıca videolarınız üye artışından sonra bülten hizmetini devreye sokacaktır. Bu sayede üyelerinizle iletişime geçebilir, güzel bir bağ kurabilirsiniz.

Yorumlar